És ple estiu, les gallines de casa estan una mica acalorades i no ponen gaire... La calor les aplatana, com a mi. Això fa que les oueres no s'omplin amb tanta alegria i hem de comptar les receptes amb ous setmanals. És quan vas just, quan t'adones de quina pila de receptes necessiten ous per a l'elaboració: arrebosats, truites, allioli, mandonguilles, amanides d'estiu, rebosteria... I el deliciós ou ferrat.
Si tens un tros de pa,
l’has de sucar,
a la cúpula
d’aquest menjar.
Veuràs un tel
que amaga mel
i la molleta
serà humideta.
Si hi ha regalim.
quedarà prim,
podrà caçar-lo
el teu instint.
Sinó després,
farà de més,
en el mossec
del blanc del tec.
Si poses sal,
serà especial,
si no n’abuses
no et farà mal.
Clara i rovell,
ves quin parell!
Un ou ferrat
el millor plat!
Emma Muriel
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada