dijous, 7 d’abril del 2022

EL PEIXATER

La Quaresma ja cueja i els peixaters potser baixaran les vendes. De fet, crec que ja ha passat a la història allò de menjar només peix i fer bondat tots els divendres de Quaresma. Per sort, avui tenim unes peixeteries que fan goig de veure per la varietat i la frescor del peix que hi venen. I que bé que ens el mostren. Això fa que el peix formi part dels nostres àpats de cada dia de la setmana i de tot l'any.

            PEIXATER 
            Al mercat hi ha una parada, 
            té un mantell de gel picat, 
            s’hi acumula una gentada
            quan el peix fresc ha arribat. 

            El senyor que la regenta 
            sap molt bé com ho ha de fer, 
            no se li escapa cap venda,
            és atut el peixater.

            Ensabona les clientes, 
            té el peix molt ben endreçat, 
            i si tanca i res li sobra, 
            l’endemà ho ven congelat. 
                                    Emma Muriel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada