Les sobretaules de Nadal no
serien el mateix sense les safates de torrons que sempre s’acaben buidant tot i
l’afartament previ. Si les jornades nadalenques no són prou dolces per si
mateixes, el torró i els seus acompanyants fan que els nivells de sucre nadalenc
arribin al límit. Pels pastissers, aquestes festes, i la resta de festes de
l’any, són un regal i segur que les esperen amb ànsia, per a fer noves
creacions i per oferir els gustos tradicionals a tots els llaminers. Per mi, els aparadors de les
pastisseries són els noticiaris del pas del temps, els avisadors oficials que
ens porten de festa en festa, al llarg d’un any sencer.
Al desembre, fa goig veure els
aparadors de les pastisseries, plens de dolços nadalencs ben endreçats que ens
diuen menja’m! Sempre hi ha un racó per un bon tall de torró... O no?
TORRONS
El pastisser de la cantonada,
ja té l’aparador ben
guarnit.
de matí puntual el prepara
per fer delir el gran i també
el xic.
Per Nadal, a tot l’obrador
l’activitat mai no
s’atura,
ja que esperem el bon
torró,
més que la dolça confitura.
Xocolata i massapà,
de Xixona o Alacant,
Tots són bons per a tastar.
Segur que per això els fan!
Emma Muriel
Emma Muriel
M'encanta!
ResponEliminaMe n'alegro marta! Gràcies per a comentar-ho!
ResponElimina